Два леви накинулись на доглядачку в австралійському зоопарку

Два леви накинулись на доглядачку в австралійському зоопарку

Фото: Pexels

Жінка отримала серйозні травми.

В австралійському зоопарку Шолхейвен, штат Новий Південний Уельс, два леви напали та серйозно понівечили доглядачку.

Про це повідомляє портал South Coast Register.

У п'ятницю вранці, 29 травня, досвідчену працівницю зоопарку, 35-річну Дженіфер Браун, знайшли без свідомості в вольєрі з левами. Поки невідомо, як дворічні хижаки накинулися на жінку. За попередніми даними, доглядачка зайшла до вольєру з тваринами, щоб прибирати. 

Жінка отримала глибокі рани на голові та шиї.

На місце події направили чотири команди швидкої допомоги і бригаду на вертольоті, яка доправила пацієнтку в лікарню святого Георгія. Хвора перебуває в критичному, але стабільному стані.

Працівник швидкої допомоги Фей Стокмен підкреслив, що рятувальна операція була вкрай небезпечною як для працівниці зоопарку, так і для парамедиків. "Було дуже страшно заходити у вольєр з левами. Жінка дуже серйозно постраждала, на її тілі були страшні рани. Два співробітника зоопарку відволікли хижаків, завдяки чому рятувальники змогли оперативно допомогти постраждалій", - розповідає він.

Представники зоопарку відмовилися від коментарів. У справі ведеться розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Уссурійськ (Приморський край, Росія) ведмідь напав на співробітницю зоопарку. В результаті їй ампутували ногу до коліна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація