Сімейну пару засудили до довічного ув'язнення за вбивство своєї дворічної дитини

Сімейну пару засудили до довічного ув'язнення за вбивство своєї дворічної дитини

Фото: mirror.co.uk

Підсудні були нетрадиційної орієнтації та мали трьох дітей.

У Великобританії суд присяжних оголосив рішення Віль Рейчел та Найомі Фі у вигляді довічного ув'язнення за вбивство їхнього дворічного сина Ліама Фі. Дитина померла через розрив серця, викликаний сильною травмою від тупого предмету. Про це повідомляє Mirror.

Своєю чергою, пара заперечувала вбивство дитини і винуватила у трагедії двох своїх інших дітей. Вирок прийняв суд присяжних, який складався з 8 жінок та 6 чоловіків. Віль Рейчел та Найомі Фі було визнано винними у нападі та вбивстві Ліама.

У ході розгляду справи суд дізнався, що через напад у Ліама була зламана нога та рука, однак замість того, аби покликати на допомогу, жінки вводили запити в Інтернеті, на кшталт "як помирають від зламаного стегна?" та "чи можуть дружини потрапити в одну в'язницю?"

Ліам Фі помер від розриву серця, викликаного травмою від тупого предмету. / Фото: mirror.co.uk

Дружин також визнали винними у жорстокому ставленні до двох інших дітей. Так, одного сина вони закривали у саморобній клітці, а іншого голим прив'язували до стільця та залишали у темній кімнаті зі щурами та зміями.

Крім того, їх визнали винними у спробі перекласти свій злочин на двох своїх дітей.

Нагадаємо, у США жінку підозрюють у вбивстві чотирьох своїх дітей. Поліція штату Теннессі затримала матір чотирьох дітей, які були зарізані в одній з квартир міста Мемфіс. За словами сусідів, загинули діти у віці до шести років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація