Екс-голова ЦРУ звинуватив Трампа у змові з Росією

Екс-голова ЦРУ звинуватив Трампа у змові з Росією

Фото: Reuters

Напередодні президент США позбавив його доступу до секретної інформації.

Колишній голова Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джон Бреннан, якого президент США Дональд Трамп напередодні позбавив доступу до секретної інформації, звинуватив американського лідера у змові з Росією.

Про це він написав у своїй статті для The New York Times у четвер, 16 серпня, передає AFP.

Джон Бреннан зазначив, що рішення Трампа позбавити його доступу до секретної інформації було політично мотивованим.

"Містер Трамп явно став більш відчайдушним, щоб захистити себе і тих, хто поруч із ним", - написав екс-очільник ЦРУ, побачивши у рішенні президента США "спробу змусити мовчати тих, хто може наважитися кинути йому виклик".

Бреннан, який до січня 2017 року очолював ЦРУ, відкинув твердження Трампа про те, що його кампанія не працювала з Росією, щоб виграти вибори 2016 року.

"Заява пана Трампа про те, що таємної змови не було - це дурниця. Єдине питання полягає у тому, чи носила змова кримінальний характер", - заявив екс-очільник ЦРУ.

Напередодні президент США Дональд Трамп відкликав доступ до секретної інформації колишнього очільника Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джона Бреннана. "Бреннан поставив під питання свою об'єктивність і репутацію", - вказано у заяві президента США. За оцінкою Дональда Трампа, поведінка Бреннана, який нещадно критикує американського лідера, є "нестабільною". 

Time присвятив обкладинку Трампу і Путіну

Time присвятив обкладинку Трампу і Путіну

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація