Facebook запустив функцію "Перевірка безпеки" через вибухи у метро Санкт-Петербурга

Facebook запустив функцію "Перевірка безпеки" через вибухи у метро Санкт-Петербурга

Фото: Getty Images

У соцмережі можна дізнатися, чи потрапили друзі в зону небезпечної ситуації.

Соціальна мережа Facebook запустила функцію "Перевірка безпеки" через вибухи в метро Санкт-Петербурга.

Завдяки цій функції користувачі соцмережі можуть оперативно повідомити друзям, що вони потрапили у небезпеку, або дізнатися, чи є у зоні надзвичайної ситуації знайомі.

"Перевірка безпеки увімкнена в результаті активності людей на Facebook в зоні надзвичайної ситуації", - йдеться на сайті.

Окрім цього на сторінці "Перевірки безпеки" вказано телефон екстреної служби 112, а якщо перейти за посиланням "Більше інформації", можна отримати останні дані про події у Санкт-Петербурзі з новин Google.

Нагадаємо, вибух стався на станції метро російського міста Санкт-Петербург.  У ЗМІ публікуються суперечливі дані про місце вибуху. За даними низки видань, інцидент стався на станції "Сінна площа", інші повідомляють про "Технологічний інститут". Згодом повідомлялося, що вибух пролунав на перегоні між ними. 

Президенту РФ Володимиру Путіну, який наразі перебуває в Санкт-Петербурзі з робочою поїздкою, повідомлено про вибух у місцевому метро.  

"Ще не з'ясовані причини, тому про це ще рано говорити, розслідування покаже. Але, звичайно, ми завжди розглядаємо всі варіанти - і побутові, і кримінальні, перш за все прояви терористичного характеру", - наголосив Путін.

Своєю чергою у Генпрокуратурі РФ вибух у метро назвали терактом. Повідомляється про 10 загиблих та принаймні 50 постраждалих.

В метро в Санкт-Петербурзі пролунав вибух, є жертви

В метро в Санкт-Петербурзі пролунав вибух, є жертви

Повʼязані теми:

Наступна публікація