"Газпром-медіа" ні до чого. З Мережі видалили скандальний кліп про "геїв"-ГРУвців, підозрюваних в отруєнні Скрипаля

"Газпром-медіа" ні до чого. З Мережі видалили скандальний кліп про "геїв"-ГРУвців, підозрюваних в отруєнні Скрипаля

"Газпром-медіа" ні до чого. З Мережі видалили скандальний кліп про "геїв"-ГРУвців, підозрюваних в отруєнні Скрипаля

Автор кліпу, російський гуморист Слєпаков заявив, що сам попросив видалити кліп, оскільки у публічний доступ той потрапив випадково.

Російський уморист Семен Слєпаков виклав на своєму Youtube-каналі кліп на жартівливу "Пісню про солсберецький шпиль", присвячену скандалу навколо отруєння Скрипалів у Солсбері співробітниками ГРУ "Русланом Бошировим" і "Олександром Петровим".

У кліпі обігрується інтерв'ю Боширова і Петрова главреду RT Маргарита Симоньян, після якого чоловіків почали вважати геями, оскільки вони відмовилися відповідати на запитання про спільне проживання в готельному номері, передає видання Znak.

Власне, вся пісня - це виправдання Боширова і Петрова, які розповідають про свій  інтимний зв'язок: "Ми "новачком" нікого не труїли, всі наші думки були про шпилі".

Тепер можна знайти тільки копії ролика на сторонніх хостингах і в соцмережі "ВКонтакте".

У разі спроби залити відеоролик на YouТube.com він блокується з повідомленням "Це відео містить матеріали від партнера GPM RTV, який заблокував їх показ задля дотримання авторських прав".

GPM RTV - це компанія "Газпром-медіа розважальне телебачення", яке володіє телеканалом ТНТ, на якому в розважальних проектах працює Семен Слєпаков.

Як пише видання, пізніше Слєпаков заявив, що сам попросив YouTube видалити кліп. Однак пост в Instagram, на який посилається видання, на цей момент вже видалений.

"Щодо кліпу, який видаляють. Оскільки всі питають - розповідаю. Це був мій робочий матеріал. Незакінчений. Тому він спочатку лежав на закритому посиланні (у відкритому доступі пісні ніколи не було). Я відправив це посилання кільком друзям дізнатися думку. Через когось (він тепер, звичайно, не зізнається) стався витік. Я попросив техпідтримку видалити посилання, щоб зупинити цей процес, але все вже розповзлося. "Газпром-медіа" тут ні до чого. Видаляли на моє прохання як мою авторську власність", - пояснив гуморист.

Доробляти і викладати остаточну версію відео Слєпаков не планує, тому що "сенсу вже немає".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Газовий конфлікт України і РФ
Наступна публікація