Голова парламенту Нової Зеландії няньчив під час засідання малюка колеги і замилував світ

Голова парламенту Нової Зеландії няньчив під час засідання малюка колеги і замилував світ

Політик встигав вести засідання й бавити дитину.

Світ облетіло фото, на якому спікер парламенту Нової Зеландії Тревор Маллард під час парламентського засідання сидить з немовлям на руках.

Про це пише CNN.

Малюк – син іншого члена парламенту, Тамата Коффі. У липні Коффі і його партнеру Тіму Сміту дитину народила сурогатна мати. Коффі – біологічний батько хлопчика.

У середу, 21 серпня, новоспечений батько вийшов на роботу після декретної відпустки. На перше ж засідання взяв з собою малюка.

Аби допомогти батькові і дати йому можливість попрацювати, спікер парламенту Маллард вирішив поняньчити немовля. У самого Малларда – троє своїх дітей.

Він написав у твітері про це так: "Зазвичай в кріслі спікера сидить лише голова, але сьогодні разом зі мною був VIP-гість". Також він привітав Коффі з народженням нового члена родини.

Пізніше в інтерв'ю місцевому телеканалу Коффі зізнався, що відчув підтримку своїх колег у такій незвичній ситуації.

Своєю чергою депутат від Партії зелених Гарет Гьюз також поширив в світлину з засідання і сказав, що йому приємно бачити немовля в палаті.

Нагадаємо, на борту літака Southwest зняли на відео бортпровідника, який заколисує дев'ятимісячну дівчинку, що розплакалася. "Нам здавалося, що всі навколо хочуть вигнати нас з літака", - розповіла мати. На щастя, на допомогу прийшов бортпровідник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація