Голова Росгвардії відмовився брати участь у дебатах із Навальним

Голова Росгвардії відмовився брати участь у дебатах із Навальним

Фото: Сайт Росгвардії

Він пояснив, що викликав політика на "спортивний поєдинок".

Очільник Росгвардії Віктор Золотов відмовився від пропозиції російського політика Олексія Навального провести дебати на одному з федеральних телеканалів.

Про це він заявив російським журналістам, передає ТАСС.

"Дебати? Я його на інше запрошував. Тому ми з ним не сходимося", - зазначив Золотов.

Однак він підкреслив, що на запитання Навального відповість і пізніше вирішить у якому форматі.

"Слухайте, мене звинувачують в тому, що я його нібито запросив для того, щоб його побити після того, як він оголосив мене корупціонером і все таке. Але справа в тому, що зараз суд йде, і ось після рішення суду, коли суд відбудеться, ми подивимося - правий він був чи ні. А ось після цього якраз до цього питання (про відповідь) і повернемося", - заявив очільник Росгвардії.

Нагадаємо, очільник Росгвардії Віктор Золотов викликав на дуель російського опозиціонера Олексія Навального після опублікування "Фондом боротьби з корупцією" даних про порушення відомства під час закупівель. Він пригрозив опозиціонеру "витерти об нього ноги" та "влаштувати шоу з показом для всього особового складу Росгвардії", якщо той дозволить собі образи чи наклепи щодо нього особисто чи членів його родини.

Більш, ніж за місяць, у середині жовтня Навальний відповів на цю пропозицію. Він погодився на "дуель" та самостійно обрав місце та зброю – дебати у прямому ефірі на одному із федеральних телеканалів. Політик також перепросив за те, що так довго відповідав, оскільки 50 діб перебував під арештом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація