Google допоможе пройти тест на депресію

Google допоможе пройти тест на депресію

Фото: 5sfer.com

Щоправда, така психологічна допомога буде доступна тільки в США.

Американська версія пошуковика Google буде пропонувати пройти "тест на депресію" тим користувачам, які вводять в рядку пошуку слово "депресія".

Про це інформує ВВС.

Проект створений для того, щоб допомогти користувачам, що знаходяться в стані депресії, якомога раніше запідозрити у себе цей психічний розлад і звернутися до лікаря. Така психологічна допомога буде доступна тільки в США.

Американські лікарі пропонують знімати депресію магнітом

Американські лікарі пропонують знімати депресію магнітом

 

"Тест на депресію" складається з декількох блоків, у кожному з яких по дев'ять питань. Усі питання стосуються психічного здоров'я людини, тест розрахований саме на виявлення стану клінічної депресії. Цей тест є досить точним і надійним способом виявлення ознак клінічної депресії. У Google запевнили, що система не буде "запам'ятовувати" результати тестів користувачів і не буде використовувати цю інформацію при складанні вибірки контекстної реклами.

Нагадаємо, щро поствідпускний синдром став однією з нових специфічних хвороб у ХХІ столітті. На думку психологів, його може відчувати кожна третя людина, котра повертається після відпочинку до роботи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація