Хтива студентка Оксфорду поставила на вуха увесь світ своїм секс-зізнанням у Facebook

Хтива студентка Оксфорду поставила на вуха увесь світ своїм секс-зізнанням у Facebook

Хтива студентка Оксфорду поставила на вуха увесь світ своїм секс-зізнанням у Facebook / Фото: Кадр із відео

Дівчина вирішила вибачитися перед своїми жертвами у соцмережі. 

Неочікуваний сексуальний скандал спровокувала своїм дописом у Facebook студентка топового світового університету Оксфорд, зізнавшись у сексуальних злочинах проти своїх однокурсниць.

Як пише The Daily Beast, зізнання дівчини викликали гнівний осуд громадськості.

Енні Теріба, яка зовсім не відповідає профілю сексуальних нападників, довгий час була лідером громадської асоціації і захищала права дівчат та жінок.

"Я не просила згоди перед кожним сексом у своєму житті, просто підходила і брала те, що хотіла, кого хотіла. Тому прошу вибачення у всіх моїх партнерів за все, що я робила без їхньої згоди. Я повинна бути уважнішою до їхніх потреб і бажань. Напевно, я завдала їм серйозної, а подекуди непоправної шкоди", - написала вона на сторінці у соцмережі. 

Після купи гнівних повідомлень, Теріба видалила свій профіль у Facebook і припинила виходити на зв'язок. Тим не менш, текст її повідомлення шириться мережею. 

Британські ЗМІ по-різному відреагували на вчинок дівчини. Хтось назвав це проявом сміливості, хтось - виявом радикалізму. Відомо, що дирекція вишу наразі розслідує факти, які пролунали у заяві. 

Нагадаємо, у Единбурзі містяни повстали проти збоченця, який тероризував місцевих жінокЧоловік вже відсидів за сексуальні злочини і знову взявся за старе. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація