Опубліковано списки загиблих в авіакатастрофі під Тегераном

Опубліковано списки загиблих в авіакатастрофі під Тегераном

Фото: Associated Press

Всього загинули 176 осіб.

На борту літака МАУ Boeing, який впав біля Тегерана (Іран), було 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Всі вони загинули. Вже оприлюднено списки загиблих, передає видання theBabel.

Своєю чергою, Telegram Baza опублікував попередній список загиблих громадян України, які летіли на літаку.

1) Сергій Хоменко -другий пілот
2) Катерина Стадник
3) Марина Микитюк
4) Валерія Овчарук
5) Володимир Гапоненко - командир екіпажу 
6) Юлія Сологуб
7) Ольга Кобюк
8) Алена Малахова
9) Олексій Наумкін- інструктор літака
10) Ігор Матків
11) Денис Лихни 

Серед загиблих було 82 громадяни Ірану та 63 громадяни Канади. Також загинуло 11 українців, серед яких 9 членів екіпажу, 10 шведів, 4 громадяни Афганістану, троє німців та троє британців. Загалом кількість загиблих становить 176 осіб. 

Вранці 8 січня у столиці Ірану Тегерані розбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс "Тегеран-Київ".

На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив.  Усі 9 членів екіпажу, а також 2 пасажири були громадянами України. РНБО опублікував список загиблих.

За даними МЗС України, до падіння літака призвели технічні проблеми з двигуном. Версія теракту наразі не розглядається. Літак впав майже одразу після зльоту з аеропорту імені Імама Хомейні. 

Президент України Володимир Зеленський дав доручення генеральному прокурору відкрити кримінальне провадження щодо катастрофи літака МАУ в Тегерані.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Авіакатастрофа рейсу PS752 під Тегераном
Наступна публікація