Із Сектору Гази по Ізраїлю випустили 70 ракет: снаряди влучили у житлові будинки, є поранені

До лікарні доправили 17 осіб.

Увечері 8 серпня із Сектору Гази випустили 70 ракет по території Ізраїлю. У відповідь ізраїльські військові обстріляли позиції бойовиків ХАМАС.

11 ракети були збиті системою протиракетної оборони "Залізний купол". Більшість інших ракет розірвалися на незабудованій місцевості, повідомляє Newsru.co.il.

Не менше восьми ракет впали в місті Сдерот, три снаряди влучили у житлові будинки. В результаті обстрілу постраждали двоє людей - батько і син отримали осколкові поранення. Всього до лікарні були доправлені 17 осіб. Серед них - дві вагітні жінки, у яких почалися передчасні перейми. Одна жінка отримала травму ноги, коли бігла до бомбосховища.

Інші госпіталізовані потребують допомоги для виходу з шокового стану. Серед них - п'ятеро дітей.

У відповідь ізраїльські військові нанесли удари по 12 об'єктах бойовиків ХАМАС у секторі Гази. Цілями атак стали завод з виробництва матеріалів для будівництва тунелів, тунелі, військові склади і фабрики з виробництву ракет та інші об'єкти.

Напередодні Ізраїль обстріляв північну частину Сектору Гази, в результаті чого вбито двох боєвиків ісламського руху ХАМАС. Ізраїльські військові стверджують, що танкову атаку спровокував обстріл їхніх позицій палестинцями. Керівництво ісламістів, своєю чергою, виступило із заявою про те, що воно "оплакує двох моджахедів" і що вони були "замучені в результаті сіоністського бомбардування".

За чотири місяці ескалацію конфлікту були вбиті 158 палестинців. Ще один ізраїльський солдат застрелений снайпером із Сектору Гази. 

Ізраїль зводить бар`єр уздовж морського кордону із Сектором Гази

Ізраїль зводить бар`єр уздовж морського кордону із Сектором Гази

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація