Ізраїль під час авіаудару по Сектору Гази вбив командира "Ісламського джихаду"

Ізраїль під час авіаудару по Сектору Гази вбив командира "Ісламського джихаду"

Зруйнований після удару авіації Ізраїлю будинок командира джихаду / Фото: Associated Press

Сектор Гази 12 листопада завдав ударів у відповідь по ізраїльському Тель-Авіву.

Двоє людей загинули, один з них командир палестинського угруповання "Ісламський джихад" Баху Абу аль-Ата, в результаті удару ізраїльських військових по його дому.

Про це 12 листопада повідомили в заяві міністерства охорони здоров'я Палестини.

"Убиті палестинець і жінка, ще дві людини постраждали при ударі Ізраїлю по дому в східній частині еш-Шеджу на сході сектора Газа", - йдеться в заяві міністерства охорони здоров'я.

"Ісламський джихад" також опублікував заяву, в якій оплакує загиблого командира .

Як підтвердила канцелярія глави кабміну Ізраїлю, метою атаки було знищення Абу аль-Ата, вона була схвалена прем'єр-міністром і міністром оборони.

"Ми тільки що завдали удару по командиру "Ісламського джихаду" в Газі, Баха Абу аль-Ата. Аль-Ата був безпосередньо відповідальний за сотні терактів проти ізраїльських мирних жителів і військових. Він був відповідальний за запуск ракет по ізраїльській території в останні місяці і планував нові напади", - додали в пресслужбі ізраїльської армії.

Своєю чергою, як повідомляє Амsхай Штайн на своїй сторінці у Twitter, сектор Гази 12 листопада завдав ударів у відповідь по ізраїльському Тель-Авіву.

Нагадаємо, ізраїльські винищувачі 1 листопада завдали ударів у відповідь по території сектора Газа. Палестинські ЗМІ тоді повідомили, що кілька авіаударів були нанесені по навчальним об'єктам і аванпостам угруповання ХАМАС. 

Після місяця тиші неподалік Сектора Гази поновились ракетні обстріли

Після місяця тиші неподалік Сектора Гази поновились ракетні обстріли

Повʼязані теми:

Наступна публікація