Кадиров назвав "тисячевідсотковою брехнею" повідомлення про зачистку людей з його оточення

Кадиров назвав "тисячевідсотковою брехнею" повідомлення про зачистку людей з його оточення

Фото: Associated Press

Глава Чечні заявляє, що проти республіки ведеться інформаційна кампанія.

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров назвав брехнею повідомлення про зачистку людей з його оточення, яких підозрюють у нелояльності до нього.

Про це він заявив на нараді в Грозному, передає "Інтерфакс".

"Ці вигадки зашкалюють. Їх автори знають, що це тисячевідсоткова брехня! Але пишуть і пишуть. У Грозному ніхто нікому не наступає на ногу, немає розбою, вуличної злочинності. Люди і після півночі гуляють на вулицях, в парках і скверах", - сказав Кадиров.

Він додав, що "певні сили та ЗМІ, що їх обслуговують, ведуть цілеспрямовану інформаційну кампанію, спрямовану на створення в Росії і в світі негативного іміджу Чечні і її керівництва".

Раніше російське видання "Новая газета" повідомило, що в Чечні вже кілька місяців триває зачистка близького оточення глави республіки Рамзана Кадирова. Високопосадовці, яких підозрюють у нелояльності до чеченського правителя, їхні підлеглі і родичі від декількох днів до декількох місяців утримуються в місцях позбавлення волі. Їх катують, описують і забирають практично все майно. Тих, кого випускають, зобов'язують сплатити у Фонд їм. Ахмата Кадирова багатомільйонні пожертви.

Рамзан Кадиров потрапив під американські санкції

Рамзан Кадиров потрапив під американські санкції

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація