Керівники Apple, Google та Tesla Motors таємно поговорили про те, як зупинити Трампа

Керівники Apple, Google та Tesla Motors таємно поговорили про те, як зупинити Трампа

Трампа не бачать у ролі президента / Фото: Reuters

Ексцентричний мільярдер є одним з основних претендентів на пост президента США. 

Мільярдери, топ-менеджери та високопосадовці Республіканської партії на таємній зустрічі поговорили про те, як зупинити Дональда Трампа.

Бесіда була влаштована на щорічному Всесвітньому форумі Американського інституту підприємництва, передає Huffington Post, із посиланням на власні, наближені до зустрічі, джерела.

Головною темою таємної зустрічі став ексцентричний мільярдер Дональд Трамп, який нині є одним із головних лідерів президентських перегонів у США.

Таємну зустріч відвідали, зокрема, генеральний директор Apple Тім Кук, співзасновник Google Леррі Пейдж, інвестор Facebook Шон Паркер та голова Tesla Motors та SpaceX Елон Маск.

 "Головне завдання зараз, якщо перефразувати Карла Маркса, не так зрозуміти Трампа, як зупинити його", - написав один з учасників форуму Білл Крістол, назвавши Трампа людиною, яка "просто не може бути президентом".

На зустрічі екс-радник Джорджа Буша Карл Роув озвучив на зустрічі результати фокус-груп, які представили головні  слабкості Трампа. Зокрема, виборцям важко уявити скандального мільярдера президентом та рольовою моделлю для їхніх дітей.

Крім того, американці вважають Трампа занадто ексцентричним для того, аби довірити йому ядерне питання. 

Нагадаємо, що раніше мільярдер Дональд Трамп виграв праймеріз партії в Мічігані і Міссісіпі та є безпосереднім фаворитом у гонці за номінацію на президентських виборах США від Республіканської партії. У демократів на виборах в Міссісіпі перемогла Гіларі Клінтон. Остаточних результатів по штату Мічиган поки немає, але, за попередніми підрахунками, Клінтон лише трішки випереджає свого основного суперника, сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса.

США

Повʼязані теми:

Наступна публікація