Кількість загиблих у стрілянині у Страсбурзі збільшилася до чотирьох

Кількість загиблих у стрілянині у Страсбурзі збільшилася до чотирьох

Фото: Reuters

Мотив нападу досі не встановлений.

Кількість загиблих внаслідок стрілянини у центрі французького Страсбурга збільшилася до чотирьох. Постраждалих, як і раніше, 11.

Про це повідомляють агенції Reuters та AFP.

Мотив нападу досі не встановлений, але французькі правоохоронці повідомили, що нападник встановлений і він раніше перебував у полі зору поліції. За деякими даними, чоловікові 29 років.

Через дві години після нападу спецпризначенці загнала підозрюваного у кут і почали з ним перестрілюватися, повідомило журналістам джерело, близьке до операції. Французькі ЗМІ повідомили, що нападник перебуває у магазині на вулиці Епіналь.

Жодна група наразі не взяла на себе відповідальність за стрілянину у Страсбурзі, але журналістка-розслідувач Ріта Катц, яка відслідковує активність джихадистів у Мережі, написала у Twitter, що прихильники "Ісламської держави" святкують напад.

Нагадаємо, 12 грудня у центрі французького міста Страсбург сталася стрілянина. Спочатку повідомлялося, що загинула одна людина, ще від трьох до шести постраждали. Стрілянина сталася поблизу різдвяного ярмарку, який щороку відвідують мільйони туристів. 

Стрілянина у Страсбурзі: невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку

Стрілянина у Страсбурзі: невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація