Кім Чен Ин оголосив про новий економічний курс КНДР

Кім Чен Ин оголосив про новий економічний курс КНДР

Фото: Reuters

Така політика буде заснована на науковій і революційній лініях партії новим стратегічним курсом.

Паралельно з відмовою від ядерних випробувань, основним стратегічним курсом КНДР проголошено розвиток економіки, повідомили північнокорейські ЗМІ, - пише Інтерфакс.

В опублікованій постанові пленуму ЦК Трудової партії Кореї (ТПК) говориться: "Всі сили будуть направлені на боротьбу за будівництво потужної соціалістичної економіки, рішуче підвищення життєвого рівня народу".

Washington Post повідомляє, що Майк Помпео таємно літав до корейського диктатора Кім Чен Ина

Washington Post повідомляє, що Майк Помпео таємно літав до корейського диктатора Кім Чен Ина

Для цього, вказується у постанові, необхідні мир на Корейському півострові, сприятлива зовнішня атмосфера і розвиток дружніх зв'язків з сусідніми та іншими державами світу.

Лідер КНДР Кім Чен Ин у виступі на пленумі підкреслив, що така політика буде заснована на науковій і революційній лінії партії новим стратегічним курсом. 

"В умовах, коли завершено оснащення наших збройних сил ядерною зброєю, відпала необхідність у подальшому проведення ядерних випробувань і випробувань балістичних ракет", - сказав він.

Раніше Кім Чен Ин оголосив про припинення з 21 квітня випробувань ядерної зброї та міжконтинентальних балістичних ракет.

Раніше представник Південної Кореї, який перебував з візитом в Білому домі, розповів, що Кім Чен Ин передав Дональду Трампу пропозицію провести зустріч, і той відповів згодою. Повідомлялося, що "зустріч може відбутися ще до травня". Білий дім підтвердив готовність Трампа до переговорів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація