Кисельов уже не хоче вирізати серця геїв і перетворювати США у радіоактивний попіл

Кисельов уже не хоче вирізати серця геїв і перетворювати США у радіоактивний попіл

Кисельов: Війська в Україну я точно ніколи не закликав вводити

Російський ведучий відхрестився від своїх скандальних висловлювань.

Російський скандальний ведучий Дмитро Кисельов заявив, що ніколи не закликав вирізати серця у содомітів і перетворювати Америку в радіоактивний попіл.

В інтерв'ю виданню "Известия" Кисельов вирішив розшифрувати скандальність образу, створеного, за його словами, інтернет-хейтерами.

"У ньому я сталініст, гомофоб і содоміт, який одночасно закликає перетворити Америку в радіоактивний попіл. Сталіністом я став через те, що одного разу сказав, що Путіна за масштабом діяльності в Росії можна порівняти зі Сталіним", - говорить він.

Крім того, Кисельов повідомив, що гомофобом його зробили після того, як він "запропонував Росії перейти на систему донорства крові, прийняту в ЄС і США".

"Там чинним геям донорство крові заборонено. У Росії таких обмежень немає. Вирізати серця геїв я ніколи не закликав. У содоміта мене перетворили ті, хто не прийняв моєї ініціативи реєструвати в Росії цивільні союзи незалежно від статі", - говорить ведучий.

"Нарешті, я ніколи не закликав перетворити Америку в радіоактивний попіл. Я просто констатував, що Росія — єдина країна в світі, яка володіє достатньою воєнною могутністю, щоб відповісти на зовнішню агресію. Вважаю цей вислів антивоєнним, хто кличе США вести себе більш обачно і більш відповідально в світі", - запевняє Кисельов.

За його словами, європейці ще придумали, що він був "прихильником введення російських військ в Україну, і на цій підставі ввели проти мене персональні санкції".

"Вже війська в Україну я точно ніколи не закликав вводити. Це факт. Тепер ось будемо судитися", - підсумував скандальний ведучий.

Як повідомлялося раніше, юзери в "радіоактивний попіл" рознесли сторінки одіозного ведучого Дмитра Кисельова в соцмережах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація