Клімкін відреагував на публікацію російського МЗС українською мовою

Клімкін відреагував на публікацію російського МЗС українською мовою

Фото: Reuters

За його словами, зі змістом у них не склалося.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відреагував на публікацію російського МЗС українською мовою, в якій закликали українців приїжджати на Чемпіонат світу з футболу, заявивши, що зі змістом у них не склалося.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

"Російське МЗС вже заговорило українською мовою. Зі змістом зовсім не склалося, але кому зараз в Росії легко?", - іронічно заявив Клімкін.

Нагадаємо, 15 травня, Міністерство закордонних справ Росії закликало українців приїжджати до РФ на Чемпіонат світу з футболу та "не слухати дурнів". Твіт був написаний українською мовою, однак вже наступного ранку російське МЗС цю публікацію видалило. Подібні заяви від російського зовнішньополітичного відомства пролунали після того, як Міністерство закордонних справ України випустило заяву, в якій радить українцям утриматися від поїздок до Росії на цьогорічний Чемпіонат світу з футболу, що відбудеться від 14 червня до 15 липня 2018 року. МЗС застерігає, що перебування громадян України на території Росії серйозно загрожує їхній особистій безпеці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація