Гарем Путіна: жінки, яким приписують роман із президентом Росії

Гарем Путіна: жінки, яким приписують роман із президентом Росії

Фото: ТСН.ua

У ЗМІ постійно з'являється інформація про романи російського президента.

Особисте життя президента Росії Володимира Путіна тримають за сьома замками, про нього офіційно говорять мало,та і він сам рідко з'являється на публіці з жінками. Однак, чутки про коханок періодично випливають у ЗМІ. Так, днями з'явилася інформація, що у Путіна є таємна родина і навіть "феноменально" схожа на нього юна донька. Ймовірну коханку російського глави держави звати Світлана Кривоногих і проживає вона в елітному районі Петербурга та володіє мільйонними статками.

Це же вже далеко не перші "історії кохання", які приписують російському президенту, який лише один раз був у офіційному шлюбі, розвівся зі своєю колишньою дружиною 2013 року та наразі має статус "неодружений". ТСН.ua зібрав ймовірні романи та коханок 68-річного Путіна.

Офіційний шлюб

Одружувався Володимир Путін за офіційною інформацією лише один раз, коли йому був 31 рік. Це був шлюб з молодшою на 6 років за нього Людмилою Путіною, який тривав від 1983 до 2013 року, та у якому вони народили двох доньок - Марію та Катерину. Як пише Вікіпедія, 6 червня 2013 року після балетної вистави у Кремлі в інтерв'ю російському телеканалу подружжя повідомило про свій намір розлучитися, а вже у квітні 2014 року стало відомо про те, що розлучення офіційно оформлено. Причини його, звісно, невідомі, але подейкують, що російський президент систематично зраджував свою дружину, мав цілу армію коханок, і саме це могло стати причиною розриву.

Фото: Getty Images

Роман із гімнасткою

Однією з найвідоміших ймовірних коханок Путіна можна вважати на 30 років молодшу за нього спортсменку, олімпійську чемпіонку з художньої гімнастики, а потім і депутатку Держдуми РФ Аліну Кабаєву. Інформація про нібито їхній роман з'явилася у ЗМІ 2008 року, коли російський президент ще перебував в офіційному шлюбі. Тоді першою інформацію про зв'язок Путіна з Кабаєвою надрукувала газета "Московский корреспондент", після чого видання припинило існування. Подейкували, що у них навіть народилися дитина, проте, чи правда це, невідомо. Пізніше тему стосунків російського президента і гімнастки порушували й інші, зокрема й іноземні видання, серед яких американський таблоїд "New York Post" та французьке видання "Paris Match".

У березні 2015 року прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував повідомлення, які з'явились у швейцарських ЗМІ, про те, що Аліна Кабаєва народила дитину нібито від Путіна  в одній з клінік неподалік Лугано. У травні 2019 року гімнастка також народила близнюків, яких також приписують Володимиру Володимировичу. Самі ж Аліна Кабаєва та Володимир Путін свої стосунки не коментували.

Фото: Getty Images

Роман із боксеркою

Приписували російському президенту також роман ще з однією спортсменкою, цього разу боксеркою. Так, 2015 року американське видання "The Daily Beast" повідомило, що російський лідер зустрічається з абсолютною чемпіонкою світу з боксу Наталією Рагозіною на прізвисько "Кувалда". Тоді Рагозіну і Путіна бачили разом на турнірі з професійного бойового самбо, який відбувався в Сочі. Спортсменка сиділа поруч із главою держави і "схвильовано уосміхалася" Путіну. З іншого боку від неї сидів Дмитро Медведєв.

Варто зазначити, що про особисте життя боксерки відомо мало, вона розлучена і виховує сина Івана, якого народила у 2001 році. 

Фото: Фото з відкритих джерел

"Шпигунка" російської розвідки

Британські ЗМІ впевнені, що коханкою російського президента також була "шпигунка" розвідки РФ Анна Чапман. На її користь говорять два вагомих аргументи: зовнішня привабливість і спільність інтересів. Жінка також виступає моделлю у сфері еротичної фотографії. Вона нібито працювала в США під прикриттям. Більшість західних ЗМІ охрестили її коханкою Путіна, а вона це навіть і не спростовувала.

Фото: vkontakte.ru/id10223453

Таємна родина 

Російські журналісти, можливо, знайшли таємну родину російського президента. Про це у листопаді 2020 року написало видання "Проект". Ймовірна коханка Путіна — Світлана Кривоногих  — проживає в елітному районі Петербурга поруч зі спаринг-партнерами Путіна із дзюдо та його соратниками з кооперативу "Озеро".

Журналісти стверджують, із Путіним жінка познайомилась на початку 2000-х років, тоді ж стала акціонеркою банку "Росія" — одного з найбільших у Федерації, її частку оцінюють щонайменше у 800 мільйонів рублів. Кривоногих також володіє курортом "Ігора", де любить відпочивати Путін. 2003 року Кривоногих народила доньку Єлизавету, від кого — відомості відсутні, але по батькові дівчина записана Володимирівна. Компютерний аналіз її фото та фото Путіна вказує на схожість у понад 70 відсотків.

Речник російського президента Дмитро Пєсков, у відповідь на запитання, чи знає він про Світлану Кривоногих, заявив, що вперше чує це прізвище. 

Таємна родина російського президента: журналісти розсекретили ім'я коханки Путіна

Таємна родина російського президента: журналісти розсекретили ім'я коханки Путіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація