Колишній скандальний помічник Трамп Флінн влаштувався на роботу

Колишній скандальний помічник Трамп Флінн влаштувався на роботу

Фото: Reuters

Це відбувається на тлі потенційної загрози для Флінна опинитися за гратами за підсумками розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера.

Незважаючи на загрозу ув'язнення за звинуваченнями, висунутими офісом спеціального прокурора США Роберта Мюллера, колишній помічник нинішнього президента Дональда Трампа, генерал Макйл Флінн, влаштовується на роботу у відому консталтингтову компанію.

Про це пише The Hill.

"Колишній опальний радник з питань національної безпеки Білого дому Трампа, Майкл Флінн, влаштовується до нової консалтингової компанії Stonington Global, яка пропонує послуги лобіювання, публічної політики та консультацій", - зауважується в публікації.

Це відбувається на тлі потенційної загрози для Флінна опинитися за гратами за підсумками розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо втручання Росії в президентські вибори в США. У грудні минулого року колишній генерал-лейтенант Флінн визнав себе винним у тому, що збрехав ФБР, нагадується в повідомленні. Зараз Флінн співпрацює зі спецпрокурором.

Майкл Флінн відмовився свідчити у справі ймовірного втручання РФ у президентські вибори США

Майкл Флінн відмовився свідчити у справі ймовірного втручання РФ у президентські вибори США

Чотирьохзірковий генерал Майкл Флінн дійсно очолював розвідувальне управління Пентагону за часів президентства Барака Обами, однак ще в 2014 році він був звільнений з цієї посади. Флінн часто з'являвся в якості коментатора на кремлівському телеканалі Russia Today, а під час святкування 10-ї річниці RT обідав разом з російським президентом Володимиром Путіним за одним столом.

Як вже повідомлялося, один з найбільш наближених до недавнього часу в президента США Дональда Трампа радників Майкл Флінн, який мав викрито зв'язки з російським і турецьким урядами, почав працювати зі слідством на чолі з спецпрокурором Робертом Мюллером. Про це пише The New York Times. "Адвокати Майкла Флінна – колишнього радника з питань національної безпеки президента Трампа – нещодавно повідомили юристів президента, що вони більше не можуть обговорювати питання, пов'язані з розслідуванням спецпрокурора", - йдеться у публікації з посиланням відразу на чотири джерела, знайомі зі справою.

Флінн подав у відставку з посади радника глави Білого дому в лютому. У своїй заяві на звільнення він вказав, що "не повністю поінформував віце-президента Майка Пенса та інших про свої розмови з послом Росії". Ця відставка стала наслідком оприлюдненої в ЗМІ інформації про його таємні зустрічі з російським дипломатом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація