Кривава стрілянина у Мексиці: у серії вбивств загинули 15 осіб

Кривава стрілянина у Мексиці: у серії вбивств загинули 15 осіб

Фото: Getty Images

За один ранок було скоєно відразу три жахливі вбивства.

У мексиканському місті Сьюдад-Вікторія невідомі скоїли серію вбивств, в результаті яких загинули 15 осіб.

Як повідомляє російська служба BBC, інцидент стався близько 7 годин ранку за місцевим часом.

Озброєні люди проникли в будинок, де вбили всю родину: двох чоловіків, чотирьох жінок і п'ятьох неповнолітніх дівчаток. Всі жертви в той момент спали і були застрелені прямо в своїх ліжках.

Другий напад було скоєно через 45 хвилин. В ході нього був убитий один чоловік і дві жінки, ще чотири людини отримали поранення.

Трохи пізніше поліція повідомила про ще один напад, в результаті якого загинув 16-річний підліток.

Поки невідомо, чи пов'язані ці злочини і здійснили їх одні і ті ж люди.

Проте місцева влада припускає, що обидва напади пов'язані один з одним і можуть бути результатом боротьби між місцевими наркокартелями "Лос-Сетас" і "Гольфо".

Місто Сьюдад-Вікторія є адміністративним центром штату Тамауліпас, розташованого на кордоні з американським штатом Техас, саме він використовується в якості одного з основних каналів постачання наркотиків в США.

Нагадаємо, как мінімум три людини загинули на півдні Мексики під час зіткнень між протестуючими вчителями і поліцією. Приблизно 45 людей отримали поранення. Інцидент стався в штаті Оахака, де минулого тижня за звинуваченням у корупції були арештовані два лідера профспілки працівників освіти.

Обурені викладачі назвали арешт політично мотивованим і перекрили автошляхи, вимагаючи звільнити активістів. Дії членів профспілки паралізували роботу транспорту на півдні країни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація