Пугачову, Лободу й інших російських зірок евакуювали з прем'єри в московському кінотеатрі через задимлення

Пугачову, Лободу й інших російських зірок евакуювали з прем'єри в московському кінотеатрі через задимлення

Пугачову, Лободу й інших російських зірок евакуювали з прем'єри в московському кінотеатрі через задимлення

У приміщенні сталося закорочення дротів.

Під час прем'єрного показу фільму "Лід-2" в кінотеатрі "Жовтень" у центрі Москви надвечір 10 лютого сталося задимлення. У зв'язку з чим, усіх відвідувачів було евакуйовано, серед яких були й відомі артисти: співачки Алла Пугачова та Світлана Лобода, а також телеведуча Тіна Канделакі й режисер Федір Бондарчук.

Про це повідомляють росЗМІ.

Евакуація в кінотеатрі почалася просто під час показу російської мелодрами. Знаменитості, які прийшли на прем'єру, це зокрема, Світлана Лобода, Олександр Петров, Федір Бондарчук з Пауліною Андрєєвої, як і решта глядачів, поспіхом покинули зал. Російські ЗМІ також уточнюють, що в залі була присутня Алла Пугачова.

Як зазначається, евакуація почалася наприкінці фільму, у всіх залах пролунали оголошення: "Пожежна тривога. Прохання без паніки покинути зал". Попри те, що глядачі спочатку не звернули на це уваги, показ фільму одразу зупинили.

Виявилося, що у кінотеатрі сталося закорочення дротів. У результаті чого почалося горіння на площі 0,2 кв.м. РосЗМІ пишуть, що адміністрація кінотеатру зреагувала миттєво. Вони зуміли ліквідувати загоряння ще до приїзду екстрених служб, а людей евакуювали в безпечне місце. За попередньою інформацією, унаслідок інциденту ніхто не постраждав.

За словами режисера кінострічки, глядачі встигли подивитися половину фільму. Телеведуча Тіна Канделакі розповіла, що оголошення про евакуацію пролунало просто під час пісні Алли Пугачової. 

"Нічого особливого не сталося, просто всі вийшли, - розповіла у коментарі ТАСС Канделакі.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!18+ 

Нагадаємо, раніше в окупованому місті Кадіївка (колишній Стаханів) на Луганщині згорів кінотеатр "Мир".На відео, яке розмістили жителі міста, видно, що серйозна пожежа знищила покрівлю будівлі. Ніхто з людей не постраждав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація