Лукашенко розповів, "як потрапляє до Білорусі нелегальна зброя з України"

Лукашенко розповів, "як потрапляє до Білорусі нелегальна зброя з України"

Фото: bykvu.com

Президент Білорусі переконує, що зброя надходить до країни з російського боку.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що нелегальний потік зброї з України йде спочатку до Росії, а потім через відкритий кордон до Білорусі.

Про це повідомляє інформаційне агентство "БЕЛТА".

Лукашенко заявив, що через білорусько-український кордон зброю не завозять. Вона потрапляє до Білорусі з боку Російської Федерації.

"І що найстрашніше (нас росіяни іноді дорікають: ось, у вас там через кордон ...), через російський кордон (прим. з Україною) йдуть, а потім до нас заходять через відкритий білорусько-російський кордон. Зрозуміло, це комусь треба. Просто так же везти не будуть з ризиком. Воно комусь тут треба. І ми вже побачили, кому воно треба було", - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що прагне збільшити кількість прикордонників і посилити роботу з окремих напрямів на кордоні з Україною, нібито через наплив нелегальної зброї. Потім, під час зустрічі керівників прикордонних відомств України та Білорусі, головний прикордонник РБ генерал-майор Анатолій Лаппо визнав, що через українсько-білоруський кордон ніякого потоку зброї немає.

Президенти Білорусі та РФ погодили створення робочої групи щодо інтеграції

Президенти Білорусі та РФ погодили створення робочої групи щодо інтеграції

Повʼязані теми:

Наступна публікація