Мафія випадково розчинила в кислоті не того чоловіка: розв'язка історії здивує

Мафія випадково розчинила в кислоті не того чоловіка: розв'язка історії здивує

Мафія випадково розправилася не з тим чоловіком / Фото: Associated Press

Члени італійської мафії запропонували сім'ї загиблого фінансову допомогу за те, що вони вбили його помилково.

В Італії два боси мафіозного клану "Польверіно" запропонували родичам постраждалого компенсацію у 60 тисяч  євро — вони розчинили в кислоті не ту людину.

Про це пише The Telegraph.

За даними видання, 2000 року 26-річного Джуліо Джаччо вбили пострілом у голову і розчинили в кислоті. Двоє членів мафії в Неаполі вважали, що він має сексуальні стосунки із сестрою одного з них. Але це був випадок хибної ідентифікації — Джаччо не мав нічого спільного ані з нею, ані з кланами, які контролюють організовану злочинність у Неаполі.

56-річний Сальваторе Каммарота та 64-річний Карло Наппі, які вже мають судимості за мафіозні злочини, запропонували сімʼї загиблого 60 тисяч євро і нерухомість вартістю 120 тисяч євро. Але сімʼя відмовилася від пропозиції і вимагає правосуддя. 

Чоловіків арештували лише у грудні 2022 року.

"Польверіно" — один із найбільших кланів неаполітанської мафії, який контролював трафік гашишу. У Неаполі та його околицях він також займався рекетом, мав монополію у сфері азартних ігор. Йому належали сотні об'єктів нерухомості, торгові центри, зали гральних автоматів, йдеться у комюніке міністерства.

2013 року майже 100 учасників угруповання було заарештовано в Італії та Іспанії.

Нагадаємо, у Мексиці після арешту наркобарона Овідіо Гусмана Лопеса почалися масштабні заворушення. Бойовики наркобарона обстріляли два літаки та вбили трьох співробітників сил безпеки. Перестрілка між бандою та правоохоронцями тривала весь день 5 січня.

А в Іспанії боса італійської мафії заарештували після того, як його помітили на фотографіях Google Maps. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація