Маккейн із вирішальним голосом для відміни Obamacare переніс операцію

Маккейн із вирішальним голосом для відміни Obamacare переніс операцію

Фото: Reuters

Офіційний представник сенатора також пообіцяв оприлюднювати інформацію про подальший прогрес щодо стану здоров'я Маккейна.

Сенатор-республіканець Джон Маккейн почувається добре після перенесеної ним операції з видалення тромбу біля лівого ока та проходить процес реабілітації.

Про це заявив речник сенатора Джуді Таралло, - пише Reuters.

Лікарі провели операцію з видалення кров'яного згустка довжиною 5 см біля лівого ока сенатора. За інформацією лікарів, процес відновлення здоров'я законодавця може зайняти дні або навіть тижні.

Сенатори намагаються не дати Трампу скасувати антиросійські санкції

Сенатори намагаються не дати Трампу скасувати антиросійські санкції
 

Додамо, що сенатор-республіканець має один із вирішальних голосів для того, щоб Сенат проголосував за медичну реформу, яка має замінити Obamacare, і на якій так наполягає президент Трамп. Для підтримки документа потрібно щонайменше 50 голосів з 52-х, які мають республіканці. Натомість двоє сенаторів – Сюзан Коллінз та Ренд Пол вже заявили, що не підтримають скасування чинної системи медичного страхування.

Президент Трамп, який перебуває не в кращих відносинах з Маккейном, висловив публічне сподівання на скоре видужання сенатора.

Повʼязані теми:

Наступна публікація