Маск перепросив у дайвера, якого назвав педофілом за критику субмарини для порятунку тайських дітей

Маск перепросив у дайвера, якого назвав педофілом за критику субмарини для порятунку тайських дітей

Фото: East News

Як вибачення американський винахідник організував розіграші криптовалюти для всіх охочих.

Американський винахідник та голова компаній Tesla та SpaceX попросив вибачення у британського дайвера Верна Ансворта, якого назвав педофілом за те, що останній розкритикував його міні-субмарину для порятунку застряглих у тайській печері дітей.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

"Я сказав ці слова в гніві після того, як містер Ансворт сказав неправду і запропонував мені зайнятися сексуальним актом з міні-субмариною, яка була побудована як акт доброти і відповідно до умов лідера команди дайверів. Проте, його дії не виправдовують моїх дій, і за це я прошу вибачення у пана Ансворта і компаній, які я представляю як лідер. Вина на мені і винятково на мені", - заявив Маск.

Він також попросив вибачення у всіх тих, кого зачепив такими словами. Як вибачення Маск організував два розіграші криптовалют Bitcoin та Ethereum. Якщо ж надіслати винахіднику 3 біткоїни або 30 ефірів, то можна отримати спеціальну версію електромобіля Tesla 3 model.

Нагадаємо, 16 липня Ілон Маск у низці гнівних твітів назвав педофілом британського дайвера, який брав участь у визволенні дітей з тайської печери. Так обурило підприємця інтерв'ю британського дайвера Верна Ансворта, який назвав маленький підводний човен Маска "PR-трюком", який абсолютно був не пристосований до умов у тій печері і який винахідник може "запхати в одне місце".

Раніше Маск попросив провести перевірку за підсумками рятувальної операції в Таїланді, бо був незадоволений тим, що керівник операції відмовився використовувати міні-субмарину, яка була створена інженерами SpaceX.

У вівторок, 10 липня, із затопленої печери Тхам Луанг, що на півночі Таїланду, врятували 12 школярів з місцевої футбольної команди "Дикі кабани" та їхнього 25-річного учителя. Всі вони були заблоковані там від 23 червня через сильну зливу, внаслідок якої затопило печеру. Успішний порятунок став результатом складної операції, проведеної місцевими та іноземними військовими.

Фото: ТСН.ua

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація