Масова ДТП у російському Владивостоку: вантажівка протаранила 19 машин, постраждала дитина

Винуватець аварії досі не сплатив адмінштраф за минулі порушення правил дорожнього руху.

У Владивостоку сталася ДТП за участю 20 автомобілів.

Про це повідомили у прес-службі УМВС Росії в Приморському краї.

"Сьогодні о 14.40 в районі будинку номер 44 на вулиці Алеутська водій автомашини "Ніссан Дизель", рухаючись у напрямку залізничного вокзалу Владивостока, при гальмуванні перед світлофором не впорався з керуванням, що призвело до відмови гальмівної системи. В результаті ДТП вантажівка зіткнулася з 19 автомашинами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, унаслідок аварії постраждав 10-річний пасажир "Тойоти Чайзер". Дитина перебувала на задньому пасажирському сидінні і була пристебнута штатним ременем безпеки. Потерпілого забрали до травмпункту медики швидкої допомоги.

Своєю чергою 36-річного водія вантажівки направили на огляд щодо стану сп'яніння, складено адмінпротокол за керування транспортним засобом із несправною гальмівною системою.

Також з'ясувалося, що чоловік раніше притягувався до адміністративної відповідальності за схожими звинуваченнями, а цього року ще й за перевищення допустимої швидкості руху. Адміністративний штраф він досі не сплатив.

Наразі триває службове розслідування, встановлюються обставини події, а також ступінь тяжкості шкоди, заподіяної здоров'ю неповнолітнього в результаті автоаварії.

Нагадаємо, раніше у Лос-Анджелесі зіткнулися пасажирський літак і вантажівка, унаслідок ДТП постраждали люди. Причини аварії невідомі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація