Масові протести у Вірменії: мітингувальники перекрили трасу до міжнародного аеропорту

Акції тривають у Єревані та Гюмрі.

У Вірменії другий день тривають масові протести проти провладної Республіканської партії, активісти перекрили трасу до міжнародного аеропорту "Звартноц" у столиці країни Єревані.

Про це повідомляє NEWS.am.

Як зазначається, через перекриття траси люди змушені йти пішки до аеропорту.

Тисячі людей у Вірменії знову вийшли на протести проти влади

Тисячі людей у Вірменії знову вийшли на протести проти влади

До того ж загострена ситуація спостерігається на центральному проспекті міста Месропа Маштоца, де поліцейські почали затримувати мітингувальників. Після цього група людей перекрила дорогу на перехресті з вулицею Пушкіна, правоохоронцям довелося відпустити затриманого, і активісти пропустили авто.

Ще одна група ініціативних учасників акції перекрила дорогу до ТЦ "Далма гарден мол".

Окрім цього акції протесту відбуваються у другому місті Вірменії - Гюмрі. Демонстранти вийшли на багатолюдний хід центральними вулицями і скандують "Відцурайся Сержа, Карена", "Нікол - прем'єр-міністр", "Страйк". До акції протесту приєдналися студенти, працівники поліклініки, а також колишній мер Гюмрі, депутат від блоку "Царукян" Вардан Гукасян, який раніше був членом Республіканської партії.

Нагадаємо, нові заклики до протестів пролунали одразу після того, як зірвалася зустріч лідера опозиції Нікола Пашиняна з тимчасовим главою уряду Кареном Карапетяном. Останній пояснив, що перемови не відбулися, оскільки опозиція захотіла їх проводити винятково на своїх умовах, та ще й до перемов долучити сторонніх осіб.

Своєю чергою Пашинян заявив, що готовий стати новим главою уряду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація