Меланія Трамп на зустріч із дітьми мігрантів полетіла в куртці з написом "Мені байдуже. А вам?"

Чоловік першої леді США пояснив, що означає це послання.

Перша леді США Меланія Трамп побувала на кордоні з Мексикою у Техасі, де відвідала центри тимчасового утримання дітей нелегальних мігрантів. Це сталося наступного дня після того, як її чоловік Дональд Трамп підписав указ, що забороняє забирати дітей у нелегалів.

Однак увагу журналістів привернула куртка, в якій була дружина американського президента. На спині куртки був напис: "I really don't care. Do U?" ("Мені абсолютно байдуже. А вам?").

CNN повідомляє, що Меланія Трамп була одягнена в куртку, коли вирушала на літаку на кордон з Мексикою. На зустрічі з дітьми мігрантів вона була без неї. Перша леді США знову одягла куртку, коли поверталася назад.

Незвичайний гардероб Меланії Трамп викликав бурхливу реакцію в ЗМІ і соцмережах. Деякі журналісти припустили, що дружина президента США таким чином натякнула, що їй насправді байдуже на дітей мігрантів.

Речниця Меланії Трамп Стефані Грішем пізніше заявила журналістам, що в куртці "немає прихованого послання". "Після сьогоднішнього важливого візиту до Техасу, сподіваюся, ЗМІ не будуть фокусуватися на її гардеробі", - цитує її "Голос Америки".

Однак президент США Дональд Трамп у своєму Twitter пояснив, що послання на куртці його дружини було адресоване "фейковим новинам".

"Напис "Мені абсолютно байдуже. А вам?" на спині куртки Меланії стосується фейкових новин. Меланія дізналася, наскільки вони нечесні, і її це дійсно більше не хвилює!", — заявив Трамп.

Трамп заборонив розділяти родини нелегальних мігрантів

Трамп заборонив розділяти родини нелегальних мігрантів

Нагадаємо, нова міграційна політика Дональда Трампа викликала масові протести і хвилю критики - правозахисники, американські парламентарі, колишня перша леді США Лора Буш, і навіть дружина Трампа Меланія заявляли, що так чинити з дітьми не можна. Критикували американського президента і в ООН. Згідно із нормами політики "нульової толерантності" нелегальних мігрантів саджають до в'язниці, аби висунути обвинувачення і судити. Їхніх дітей примусово забирали прикордонники, щоб відправити до спеціальних таборів. Лише за шість тижнів там опинилося майже дві тисячі неповнолітніх.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація