"Менший, ніж середній". Скандальна порноакторка розповіла подробиці про секс із Трампом

"Менший, ніж середній". Скандальна порноакторка розповіла подробиці про секс із Трампом

Стормі Деніелс / Фото: Reuters

Книга з інтимними подробицями вийде перед виборами у Конгрес США.

Відома під псевдонімом Стормі Деніелс порнозірка Стефані Кліффорд у мемуарах, які з’являться у продажу наприкінці жовтня, описує непристойні та відверті подробиці про сексуальні стосунки з президентом США Дональдом Трампом, та розмірковує, чи підходить він для того, щоб обіймати посаду президента.

Про це повідомляє газета The Guardian, яка отримала копію книги Кліффорд "Повне викриття".

У книзі Деніелс описує зростаюче побоювання, яке вона відчувала, коли Трамп почав наближатись до перемоги на виборах президента у 2016 році. The Guardian пише, що вона відчувала страх та відчай, коли вирішила підписати угоду про нерозголошення інформації за виплачені їй 130 тис. доларів.

Крім того, мемуари містять докладну розповідь про її зустріч з Трампом на турнірі з гольфу Саут-Лейк-Тахо (штат Каліфорнія) в 2006 році, а також більш приватні стосунки. За словами Кліффорд, охоронець Трампа запросив її на вечерю, таким чином вона потрапила у його пентхаус.

У мемуарах відома порнозірка розповідає про розмір геніталій Трампа та описує огиду, яку вона відчувала від самої себе. Кліффорд розповідає, що пеніс Трампа за розміром "менший, ніж середній", але і "не потворно малий".

"Він знає, що у нього є незвичайний член. У нього величезна голівка. Як гадюка... Я лежала там, роздратована тим, що мене тра*ав хлопець з лобковим волоссям як у Йеті та членом, схожим на гриб з [відомої комп’ютерної гри] Mario Kart…", - розповідає подробиці жінка.

"Це, мабуть, було найменш вражаючим сексом, який я коли-небудь мала, але, зрозуміло, він не поділяє цю думку", - йдеться у мемуарах Кліффорд.

Деніелс стверджує, що протягом наступного року продовжувала відповідати на численні дзвінки Трампа в надії, що він виконає свою обіцянку і візьме її на реаліті-шоу "Учень" (The Apprentice).

Вона також розповіла історію, яка відбулась у 2007 році. Вони з Трампом перебували у готельному номері та дивились ток-шоу, коли зателефонувала Гіларі Клінтон. Під час розмови Клінтон та Трамп неодноразово згадували їх "спільний план".

У книзі також Деніелс згадує, що при зустрічі з нею Трамп не виглядав роздратованим, схильним до спалахів гніву, яким він здається під час його президентства.

Вона також описує, що напередодні передвиборчої кампанії її колишні співробітники зв'язувались з нею, щоб переконатись, що Трамп дійсно вирішив піти до великої політики, а також обговорити його кандидатуру. "Я тоді казала, що цього ніколи не відбудеться. Він навіть не хотів бути президентом", - розповіла вона.

Раніше повідомлялося, що Кліффорд і Трамп мали сексуальні контакти в 2006-2007 роках. У розпал президентської кампанії в 2016 році адвокат Майкл Коен заплатив порноактрорці 130 тисяч доларів за нерозголошення цієї інформації. У Білому Домі все спростовують.

Порноакторка Стормі Деніелз розповість всю правду про судове протистояння з Трампом

Порноакторка Стормі Деніелз розповість всю правду про судове протистояння з Трампом

Повʼязані теми:

Наступна публікація