Меркель натякнула на свої плани після відставки з посади канцлерки

Меркель натякнула на свої плани після відставки з посади канцлерки

Судячи з усього, вона планує повернутися в науку.

Вища школа менеджменту Лейпцига присвоїла канцлерці Федеративної Республіки Німеччина Ангелі Меркель звання почесного доктора, котре стало вже 17-м для керівниці країни. Вона була відзначена за особливий стиль керівництва, повідомляє dw.com.

Меркель отримала відзнаку на урочистій церемонії випуску 220 міжнародних студентів, котру проводили в приміщенні театру опери в Лейпцигу. У своєму слові канцлерка дала зрозуміти, що по завершенні політичної кар’єри займатиметься наукою. "Всі університети, які присвоїли мені почесну ступінь, почують більше від мене, коли я більше не буду канцлером", - пообіцяла вона.

Канцлерка раніше говорила про те, що планує завершити своє керівництво німецьким урядом у 2021 році. Вона також має, окрім почесних, справжній науковий ступінь, здобутий іще в 1986 році в Академії наук в Східному Берліні. На урочистостях у Лейпцигу Меркель пообіцяла: "Я повернусь і не залишатимусь короткий час, як сьогодні, але залишатимусь довше".

Як повідомлялося, німці занепокоєні станом здоров’я Меркель, котрій кілька разів протягом останніх місяців ставало зле на публіці під час урочистих офіційних заходів.

Ангела Меркель пішла у відпустку: на який термін і що з канцлеркою

Ангела Меркель пішла у відпустку: на який термін і що з канцлеркою

Повʼязані теми:

Наступна публікація