Мей переконана, що Британія впевнена у своїх переговорних позиціях щодо Brexit

Мей переконана, що Британія впевнена у своїх переговорних позиціях щодо Brexit

Фото: Reuters

Високопоставлені члени команди Мей відчули зменшення її влади і почали виливати свої розходження у публічну площину.

Незважаючи на втрату керівною Консервативною партією Великобританії більшості у парламенті за результатами останніх виборів, переговорні позиції Об'єднаного королівства щодо Brexit не ослабли.

Про це заявила прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей, повідомляє Reuters.

Тим не менш, високопоставлені члени команди Мей відчули зменшення її влади і почали виливати свої розходження у публічну площину.

Однак Мей відмовилася різко реагувати на це, звільняючи людей. "Незамінних міністрів не існує, але наразі команда працює разом і ми просуваємося із роботою, виконуючи те, що від нас очікують британці", - зазначила прем'єр-міністр.

Тереза Мей втратила більшість у парламенті, але формує новий уряд

Тереза Мей втратила більшість у парламенті, але формує новий уряд

Нагадаємо, раніше Велика Британія і Євросоюз узгодили дати і пріоритети переговорів щодо Brexit. Голова делегації ЄС Мішель Барньє повідомив, що переговори почнуться із найзагальніших питань. Сторони домовилися щомісяця відводити на переговори один тиждень, щоб поміж зустрічами залишався достатній час для розробки пропозицій і обміну ними.

Міністр у справах виходу Британії Дейвід Дейвіс сказав, що заохочений конструктивним підходом обох сторін. "Ми заклали тверді підвалини для майбутніх обговорень, з амбітним, але врешті реальним графіком", – сказав він.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вихід Британії з ЄС
Наступна публікація