"Ми кричали, щоб діти стрибали вниз". У США під час пожежі в дитсадку загинули п'ятеро дітей

"Ми кричали, щоб діти стрибали вниз". У США під час пожежі в дитсадку загинули п'ятеро дітей

Фото: Associated Press

Загиблим було від восьми місяців до семи років. Четверо з них були братами і сестрами.

У неділю, 11 серпня, в американському штаті Пенсільванія сталася пожежа в дитячому садку, в результаті чого загинули п'ятеро дітей. Про це повідомляє AP.

Начальник пожежної охорони Гай Сантон зазначив, що загиблим було від восьми місяців до семи років. Влада не називає імен загиблих дітей, але відомо, що четверо з них були братами і сестрами.

New York Times пише, що два хлопчики врятувалися, вистрибнувши з вікна другого поверху, отримавши незначні травми. "Ми кричали, щоб діти стрибали вниз", - говорить сусідка Даніка Скотт. "Вони були дійсно налякані".

Вона розповідає, що побачила яскраво-помаранчеве свічення полум'я зовні і відразу зателефонувала 911. "Це звучало як чотири міні-вибухи", - говорить Даніка.

Фото: Associated Press

В результаті інциденту постраждав також один місцевий житель, що живе навпроти і власниця дитячого садка Елейн Харріс. Повідомляється, що її син загинув у пожежі.

Начальник пожежної охорони сказав, що в приміщення дитячого садка був тільки один детектор диму - на горищі, але Сантон засумнівався в його працездатності. Серед версій пожежі він розглядає електричну несправність. Інженер-електрик перевірить будинок вже в понеділок.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація