"Ми не почули спростувань": Спайсер непокоїться, чому Беннон не заперечує брехні у книжці про Трампа

"Ми не почули спростувань": Спайсер непокоїться, чому Беннон не заперечує брехні у книжці про Трампа

Команда Трампа, серед якої Шон Спайсер / Фото: Reuters

Спайсер вважає, що всяка брехня має бути спростованою.

Колишній прес-секретар Білого дому Шон Спайсер висловив занепокєння тим, що екс-радник Трампа Стів Беннон не спростовує написаної про нього неправди у скандальній книжці про президента США Дональда Трампа та його оточення.

Про це повідомляє CNN.

"Хоча він може продовжувати говорити, що він є прихильником президента та його порядку денного, те, чого ми дійсно не чули, - це спростування. І це те, що, як людину із галузі PR, турбує мене. Я маю на увазі, перше, що ви робите, коли на вас нападають з неправдою, не лише спростовуєте це, але й справді робите відповідний випад", - сказав Спайсер.

У книжці Майкла Вулффа "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" зазначається, що Беннон назвав зустріч 2016 року офіційних представників Трампа і і російського юриста, на якій, імовірно, обговорювали компромат на Гілларі Клінтон, "зрадницькою". Він також, за словами автора, "поливав брудом" президента Трампа та його сина Дональда Трампа-молодшого.

Трамп після цього заявив, що Беннон втратив розум. 

Беннон, однак, після цього продовжив висловлювати підтримку Дональду Трампу. 

"Президент Сполучених Штатів Америки - велика людина. Ви знаєте, я підтримував і підтримую його день за днем", - сказав він.

Нагадаємо, публікація фрагментів з книжки відомого американського журналіста Майкла Вулффа "Вогонь і лють: в Білому домі Трампа" (Fire and Fury: Inside the Trump White House) викликала справжній фурор в США. Уривки з'явилися в журналі New York Magazine в середу, 3 січня, і одразу ж стали справжньою сенсацією по обидва боки Атлантики. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація