"Ми йдемо звільняти всю РФ": російські добровольці оголосили про початок другої фази 

"Ми йдемо звільняти всю РФ": російські добровольці оголосили про початок другої фази 

"Ми йдемо звільняти всю РФ": російські добровольці оголосили про початок другої фази 

Бійці Російського добровольчого корпусу зайшли на територію РФ / Фото: скрин із відео

Повстанці попередили кремлівську владу, що Грайворон - "це лише початок". Їхня кінцева мета - це звільнення усієї Росії.

Бійці Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" оголосили про початок другої фази боротьби проти режиму Путіна. Їхня мета - звільнити від диктатури всю Росію, від Бєлгорода до Владивостока.

Про це повідомляють бійці РДК та легіону, які записали відеозвернення до кремлівської влади.

Як розповіли в РДК, їхні бійці вже перетнули кордони Росії та ведуть бої в напрямку Шебекіно Бєлгородської області, про що також пишуть російські тг-канали.

"Зовсім скоро буде видно околиці Шебекіно. На жаль, ми не можемо забезпечити евакуацію мирних жителів із прикордонних районів, бо армія РФ обстрілює ці райони, тому ускладнює евакуацію", - сказав один із повстанців РДК.

Також на сторінці легіону з'явилося відео, в якому один із повстанців попередив владу Путіна, що Грайворон - "це лише початок". Їхня кінцева мета - це звільнення усієї Росії.

"Ми, легіон "Свобода Росії", зараз перебуваємо біля кордону нашої Батьківщини. Дуже скоро ми висунемося знову на територію РФ, щоб принести мир, свободу та спокій. Грайворон - це лише початок. Ми йдемо звільняти всю Росію - від Бєлгорода до Владивостока", - розповів один із бійців на тлі військової техніки.

Нагадаємо, Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії", які воюють проти путінського режиму в РФ, 22 травня зайшли на територію Бєлгородської області. За добу "спецоперації" їм вдалося взяти під контроль територію, більшу за площею, ніж Бахмут.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація