Екс-модель Playboy отримала три роки в'язниці умовно за глузування над тілом оголеної літньої жінки

Екс-модель Playboy отримала три роки в'язниці умовно за глузування над тілом оголеної літньої жінки

Фото: Getty Images

Жінка розмістила світлину в соцмережі з іронічним дописом: "Якщо я не можу тепер це не бачити, тоді й ви не зможете".

У США колишню модель журналу Playboy засудили до трьох років в'язниці умовно та 30 годин громадських робіт за те, що вона сфотографувала оголену літню жінку в роздягальні спортивного залу та поширила фото у Snapchat, зробивши іронічний допис. Така дія кваліфікується як "присоромлення тіла", повідомляє CNN.

Так, 30-річна Дені Метерз могла отримати до 6 місяців ув'язнення за свою провину. 2015 року модель присоромила 71-річну жінку, сфотографувавши її у роздягальні спортзалу в Лос-Анджелесі, а потім розмістивши світлину в соцмережі Snapchat із підписом "Якщо я не можу тепер це не бачити, тоді й ви не зможете". Також вона розмістила селфі, прикриваючи свій рот.

Після того, як юзерів соцмереж обурила така поведінка, жінка вибачилася і сказала, що мала намір відправити світлину приватно, лише своїй подрузі. 

"Я роблю те, що я роблю, тому що я люблю жіноче тіло і я знаю, що соромити людину за її тіло неправильно і я не є з тих людей, що так роблять", - сказала Метерз у Snapchat.

У суді адвокат моделі також сказав, що вона вибачається від усього серця і що вона не мала на меті когось образити.

Нагадаємо, раніше модель Playboy розлютила народ маорі, знявшись голою на священній горі Нової Зеландії. На знімках модель постає повністю голою – проте, на ній є рукавички, шапочка і взуття. На її думку, знімок зовсім не демонструє неповагу до священного місце, а, навпаки, говорить про повагу. Відповідне фото дівчина опублікувала на своїй сторінці у Facebook та Instagram.

Повʼязані теми:

Наступна публікація