Москвичів масово тероризують анонімними дзвінками про замінування

Інформація про закладену вибухівку надійшла до столичних вокзалів, університетів та торгових центрів.

У середу, 13 вересня, до правоохоронних органів Москви почали масово надходити дзвінки про замінування торгових центрів та вокзалів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Інформація про закладення вибухових пристроїв надійшла щодо кількох об'єктів: Київського, Казанського, та Ленінградського вокзалів, торгових центрів "Метрополис", "Афимолл сити", "Город" та "Щелково", а також Першого медичного університету імені Сєченова.

Пізніше з'явилася інформація про замінування нових споруд: "Станом на 16.00 надійшли ще анонімні повідомлення про загрози вибуху на Ярославському вокзалі, в Російському державному соціальному університеті, а також в ТЦ "Капітолій" та "Європейський". Інформацію про замінування нині перевіряють у поліції. Дзвінок "із загрозою пасажирам" отримали і на летовищі Шереметьєво, але евакуації там не проводили.

Нагадаємо, що від неділі, 10 вересня, Росією шириться хвиля анонімних дзвінків про замінування. Це призвело до масштабних евакуацій з місць масового скупчення людей: торгових центрів, адміністративних будівель, кінотеатрів та шкіл у десятках найбільших міст. Після оперативних перевірок правоохоронці повідомляли, що вибухових пристроїв виявлено не було. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація