Моторошна аварія у Польщі, в якій загинуло семеро українців, могла статися через технічній транспорт

Моторошна аварія у Польщі, в якій загинуло семеро українців, могла статися через технічній транспорт

Гальмівний шлях розтягнувся на кілька десятків метрів

Поліція досі не може сказати точної причини аварії. 

Український мікроавтобус розбився на одному з автошляхів на Заході Польщі. В автокатастрофі загинули семеро українців. МЗС цю інформацію підтвердило і з'ясовує подробиці, - йдеться в сюжеті "Новин 2+2".

Білий мікроавтобус на автостраді А-4 - геть пожмаканий. Підʼїхавши ближче, можна побачити зімяті, частково обгорілі речі на дорозі, продавлений дах. Трагедія на трасі, що веде з Вроцлава до Катовіце сталась о десятій ранку. Пʼять поранених уже поставили до лікарні. Усі - пасажири автобуса, а ще одна жертва - дорожній працівник, він зазнав легких ушкоджень.

Гальмівний шлях розтягнувся на багато метрів. Поліція поки не може сказати, що стало причиною аварії. Вочевидь, кажуть, автобус зіштовхнувся з місцевим технічним транспортом, перекинувся і загорівся. Слідчі працюють на місці події, збирають кожен доказ, фільмують дорогу, складають протоколи.

За інформацією місцевої преси, в автобусі поверталися додому з Чехії заробітчани. Троє поранених - у критичному стані. На місце аварії з Кракова виїхав український консул, особи загиблих і потерпілих встановлюють.

Нагадаємо, що в аварії в Польщі постраждали жителі Івано-Франківської області

Кореспондент "Новин 2+2" Яна Слєсарчук

У Польщі розбився мікроавтобус з українцями

У Польщі розбився мікроавтобус з українцями

Повʼязані теми:

Наступна публікація