На Індію налетів потужний циклон: сильна негода на тлі пандемії

На Індію налетів потужний циклон: сильна негода на тлі пандемії

Ілюстративне фото. / Фото: Associated Press

Відомо про щонайменше чотирьох загиблих.

Південь Індії накрив циклон "Тауктае": його називають найпотужнішим від початку року.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 17 травня. 

Наразі відомо про щонайменше чотирьох загиблих і десяток зниклих безвісти. Понад пів сотні селищ зазнали серйозно зруйновані. Потужний порив вітру з легкістю зносив будівлі. Його швидкість сягала 160 км/год.

Штати Гуджа-рат та Керала частково залишилися без електрики, дороги завалені поламаними деревами та камінням. У регіон відрядили понад 2,5 тис. рятувальників. Синоптики прогнозують, що шторм посилюватиметься. На пік негоди чекають завтра, 18 травня. 

Новини світу: Індію накрив циклон "Тауктае"

Новини світу: Індію накрив циклон "Тауктае"

Близько 75 тис. людей, які бажають евакуюватися з прибережних районів Гуджарата, де кампанія вакцинації проти коронавірусу буде припинена. Лікарні, які шпиталізують пацієнтів з COVID, встановлюють системи аварійного електропостачання.

Як повідомлялося, на китайський Ухань налетів торнадо. Мінімум шестеро осіб загинули, 218 отримали поранення в результаті негоди. У ряді районів міста був зафіксований вітер, швидкість якого досягала 24 метрів в секунду. В результаті атаки стихії зруйновані 85 і постраждали близько 400 будинків і будов, поламано велика кількість дерев, впав баштовий кран. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація