На кордоні Грузії і РФ стався вибух, є жертви

На кордоні Грузії і РФ стався вибух, є жертви

Фото: Facebook / Петро Порошенко

Один прикордонник загинув, ще двоє у реанімації.

Внаслідок вибуху на кордоні Грузії з Дагестаном загинув співробітник прикордонної поліції МВС Грузії, ще двоє постраждали.

Про це повідомили «Новости-Грузия» у прес-службі міністерства внутрішніх справ країни.

Постраждалі прикордонники були доставлені в Опіковий центр університетської клініки імені Хечінашвілі. Наразі їхній стан критичний.

Зазначається, що прикордонники у віці 44 і 26 років перебувають в реанімації. У них пошкоджені дихальні шляхи і спостерігається опіковий шок.

За попередньою інформацією, причиною вибуху, стало займання газового балона.

Згідно із повідомленням, наразі порушено кримінальну справу за статтею «Нанесення менш тяжкої або тяжкої шкоди здоров'ю з необережності», що карається штрафом або виправними роботами на строк до двох років.

Нагадаємо, Росія встановила так званий ще один кордон в Абхазії на околиці сіл Бершуети та Собісі, де розташовані земельні ділянки мешканців, змістивши лінію на півкілометра. Так, як заявив представник глави управи Горійського муніципалітету Давид Церцвадзе, росіяни встановили зелений банер, пересунувши старий "кордон" ще на 500 метрів далі. Як передає видання, тепер через "пересунення кордону" жителям села Бершуеті – Чиліндрішвілі та Ходелі - обмежили доступ до кількох гектарів орно-посівної площі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація