Британський кінорежисер не може оговтатися після зґвалтування жінкою

Британський кінорежисер не може оговтатися після зґвалтування жінкою

Британський кінорежисер не може оговтатися після зґвалтування жінкою

Фото: Facebook/Frank Courtney McGowan

Жінка скоїла насильство, коли дізналася, що він – гей.

Британський кінорежисер Франк Макгаван зізнався, що страждає від посттравматичного стресового розладу після сексуальних домагань і жахливого нападу Шеріл Коттрелл у травні 2015 року.

Про це повідомляє The Daily Mirror.

Вони були на вечірці у Глазго. Коли Коттрелл дізналася, що Макгаван – гей, то почала діставати його коментарями і запитаннями. Він відхиляв її непристойні пропозиції і намагався триматися від неї подалі. Проте жінка усюди його переслідувала. Він пішов на кухню по склянку води. За словами Макгавана, коли він нахилився, Коттрелл напала на нього, "насильно запхавши свої пальці всередину" нього.

"Вона не зупинялася, і мені довелося використати усю свою силу, щоб скинути її з себе", – сказав він, додавши, що дії жінки були такої сили, що викликали кровотечу.

"Я все ще відчуваю себе порожнім, безнадійним і розчарованим. Я відчуваю себе єдиним хлопцем у світі, який проходить через наслідки цього огидного насильства", – зізнається Макгавен.

Кінорежисер вирішив розповісти про свої страждання, щоб допомогти іншим жертвам сексуального насилля.

Коттрелл заперечувала обвинувачення під час судового розгляду, але у серпні її визнали винною у сексуальному насильстві. За шотландським "Законом про сексуальні правопорушення" 2009 року зґвалтування визначається як проникнення члена без згоди іншої особи. Тобто жінок не можна судити за зґвалтування.

Жінку внесли до Реєстру сексуальних правопорушників і наказали провести 120 годин громадських робіт. Френк вважає, що вона заслуговує покарання у вигляді позбавлення волі: "Мені доведеться жити з тим, що вона зробила усе життя".

Режисер, який був номінований на премію Bafta за стрічку Looking After Mum, сказав, що страждає від спогадів і сильних панічних атак. Його відносини зі партнером також розвалилися. "Цей досвід зруйнував мене", – сказав він.

"Все було так погано, що я намагався покінчити з життям. На щастя, близький друг зупинив мене в останню хвилину, але я ніколи не оговтаюся від того, що трапилося зі мною", – розповів Мак-Гован.

Нагадаємо, італійська акторка Азія Ардженто звинуватила кінопродюсера Вайнштейна у зґвалтуванні. Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу звинувачують його у тому, що він схиляв їх до інтимної близькості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація