На пляжі в Нідерландах знайшли велику партію кокаїну

На пляжі в Нідерландах знайшли велику партію кокаїну

Ілюстрація / Фото: pixabay.com

Хвилі винесли 300 пакунків кокаїну.

У Нідерландах на пляжі Калу в Борселі поліція знайшла 300 пакунків кокаїну, які викинуло на узбережжя. Кількох чоловіків вже затримано.

Про це пише місцева поліція у Facebook.

Як зазначається, інцидент стався ще минулого тижня. Поліцейські взяли пляж під свій контроль, але відтоді чимало людей приїздить на узбережжя із наміром знайти наркотики.

Правоохоронці вже перевірили 6 осіб, одну людину затримали, оскільки громадянин був без документів, ще двоє отримали штраф за прогулянку забороненим місцем.

Ще двох чоловіків, які сказали, що нібито приїхали ''подихати повітрям", теж затримано. У їхній автівці знайшли кокаїн, імовірно, його вони вкрали із пляжу.

Як повідомлялося, у Мексиці у Ботії, що в штаті Керетаро, під час втечі від повітряної поліції розбився легковий літак, на борту якого перевозили майже пів тонни кокаїну. Мексиканські військові вертольоти переслідували літак контрабандистів, поки в ньому не закінчилося пальне.

Нагадаємо, у морському порту "Південний" прикордонники затримали рекордну партію кокаїну — 56,4 кг. Орієнтовна вартість вилученого наркотику на чорному ринку може сягати понад 200 мільйонів гривень. Кокаїн, розфасований у 47 брикетах, був прихований у вентиляційних люках у контейнері з бананами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація