На російського журналіста напали в Донецьку під час прямого включення щодо вбивства Захарченка

На російського журналіста напали в Донецьку під час прямого включення щодо вбивства Захарченка

Фото: Daily Storm

На нього напав невідомий в камуфляжі.

На російського журналіста Семена Пегова напали невідомі у військовій формі під час прямого включення з окупованого Донецька.

Інцидент стався в ефірі російського ток-шоу "Час покаже" на "Першому каналі". Сам сюжет, як і тема випуску ток-шоу, були присвячені ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Під час прямого включення невідомий у камуфляжі раптово схопив Пегова та відтягнув з поля зору камери. Згодом камера повернулась і було видно, як Пегов разом зі ще одним невідомим закрутили руки нападнику. Після цього він повернувся до камери, однак сутичка позад нього продовжилась і зникла з поля зору об’єктива.

Сам Пегов прокоментував цю ситуацію так: "Обстановка досить нервова, але такі люди, як цей хлопець, які не можуть себе тримати в руках, вони не з нами. Ті, хто з нами - ми ні на секунду не розслабилися, ні на секунду не дали волю емоціям", - заявив він. Більше деталей інциденту він не навів.

Крім цього, Пегов неодноразово називав своїми друзями бойовиків угруповань "Сомалі", "Спарта" та "Пятняшка", які готові "жорстко відповісти на будь-які провокації".

Нагадаємо, в центрі Донецька 31 серпня прогримів вибух біля кафе "Сепар", в результаті вибуху було вбито ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що до загибелі ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко може бути причетний Київ. Служба безпеки України вважає це міжусобними війнами між терористами, які не можуть поділити владу та гроші.

Виконувати обов'язки ватажка угруповання "ДНР" після вбивства Захарченко буде "віце-прем'єр" Дмитро Трапезников. У 2001-2005 роках він був менеджером футбольного клубу "Шахтар", відповідав за розвиток фан-руху. Трапезникова називали "сірим кардиналом" угруповання.

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація