На російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов" знайшли тіло другого загиблого

На російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов" знайшли тіло другого загиблого

Фото: YouTube

Його тіло виявили в аварійному відсіці крейсера.

На авіаносці "Адмірал Кузнєцов", пожежа на якому вже забрала життя одного військового, рятувальники знайшли тіло другого загиблого. Йдеться про офіцера, який керував евакуацією робітників із палаючого судна.

Про це поінформували у Північному флоті, пише "РИА Новости".

"Офіцер служби живучості крейсера "Адмірал Кузнєцов", пошук якого не припинявся від початку виникнення аварійної ситуації, загинув. Військовослужбовця виявила пошукова група в аварійному відсіці корабля", - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, загиблий від початку пожежі вирішив негайно спуститися до місця, де проводилися зварювальні роботи, щоб забезпечити безпечну евакуацію робітників. Попередньо, йому не вдалося вибратися із охопленого полум'ям крейсера.

Як повідомлялося, на авіаносці 12 грудня почалася пожежа. "Адмірал Кузнєцов" загорівся під час ремонту у доці, вогонь спалахнув в одному з енерговідсіків. Вогонь поширився на 600 кв м. Судно рятували від затоплення. Під час пожежі загинув військовий-контрактник. Його тіло виявила пошукова група в одному з приміщень. 

Вдень 13 грудня пожежу на авіаносному крейсері "Адмірал Кузнєцов" повністю ліквідували. Вогонь загасили близько восьмої ранку, втім доля одного віййськового донині була невідомою.

Пожежа на російському авіаносці "Адмірал Кузнецов": кількість потерпілих збільшилася до 12

Пожежа на російському авіаносці "Адмірал Кузнецов": кількість потерпілих збільшилася до 12

Повʼязані теми:

Наступна публікація