На російському телебаченні знову показали бої дітей Кадирова

На російському телебаченні знову показали бої дітей Кадирова

Фото: Getty Images

Виступи дітей показали перед основними боями Чемпіонату Росії з боксу.

Російський спортивний телеканал «Матч ТВ» показав бої дітей глави Чечні Рамзана Кадирова — дев'ятирічного Адама, 10-річного Елі та 11-річного Ахмада.

Показові бої відбулися 8 жовтня в Грозному, повідомляє Дождь.

Суперниками дітей Кадирова стали їхні ровесники з Кабардино-Балкарської республіки. У всіх боях перемогли сини глави Чечні.

Виступи дітей показали перед основними боями Чемпіонату Росії з боксу, який відбувся у Грозному. На турнірі був присутній глава республіки Рамзан Кадиров, який спостерігав у тому числі і за поєдинками своїх синів.

 

Дорогі друзі! Недільного вечора в Грозному завершився чемпіонат Росії з боксу на призи Голови Чеченської Республіки. За призові місця боролися 320 спортсмени з 85 регіонів країни. Представники Чеченського Республіканського спортивного Клубу @akhmat_boxing «Ахмат», показали відмінні результати. Чемпіонами Росії у своїх вагових категоріях стали @hataev_75kg_voin_ Шаміль Хатаев і @adlan_abdurashidov Адлай Абдурашітов. Срібні медалі завоювали Аліхан Бакаєв і Імам Хатаев. У нашої команди чотири третіх місця. Бронза дісталася Ельбрусу Солтаханову, Шамілю Мальсагову, Шамілю Mansurov, Абдул-Кериму Тапаеву. Почесним гостем чемпіонату був легендарний і великий боксер сучасності, дивно добрий і чуйний чоловік @royjonesjrofficial Рой Джонс-молодший. На загальну думку учасників чемпіонат був чудово організований. За це хочу висловити подяку Президенту Федерації боксу ЧР, Генеральному директору РСК «Ахмат» @rsk_akhmat_boxing , дорогому БРАТОВІ Валіду Эдилову @edilov_valid_kra , міністру з фізичної культури і спорту Хасмагомеду Хизриеву і всім організаторам, гостям і учасникам. Вітаю переможців та призерів, бажаю досягнення нових висот. #Кадиров #Росія #Чечня #Ахмат#Бокс

Публікація від Ramzan Kadyrov (@kadyrov_95)

Раніше «Матч ТВ» вже показував бої дітей Кадирова — в жовтні минулого року. Тоді Адам, Елі і Ахмад Кадирови взяли участь у показових боях без правил, де дозволені удари ногами, а голови бійців не захищені шоломами. Після цього голова Союзу MMA Росії Федір Ємельяненко засудив і розкритикував поєдинки між дітьми, а також їхні трансляції на телебаченні. Він підкреслив, що дітей молодше 12 років зазвичай не пускають в зал для глядачів, а наймолодшому учаснику бою без правил, Адаму Кадирову, на той момент не було восьми років.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація