На російському ток-шоу під час обговорення загибелі Бережної вигнали українського політолога

На російському ток-шоу під час обговорення загибелі Бережної вигнали українського політолога

Дмитро Сувовров / Фото: YouTube/Пусть говорят

Гості в залі кричали один на одного. 

Під час випуску ток-шоу "Пусть говорят" на російському "Первом канале" новий ведучий Дмитро Борисов вигнав зі студії українського політолога Дмитра Суворова.

В ефірі почали обговорювати загибель колишньої депутатки від "Партії регіонів" Ірини Бережної. 

"Моторола, Гіві, Бережна, Калашніков, Чечетов, і так далі… Бог просто забирає людей, які бажають зла Україні", - наголосив Суворов.

У відповідь ще одна колишня регіоналка – Олена Бондаренко – назвала політолога "лайноїдом". Телеведучий Андрій Караулов, який також був гостем передачі,  почав казати що РФ – "релігійна країна", і там висловів на кшталт "собаці - собача смерть" не лунає.

Після цього у студії виникла словесна перепаллка, а Борисов попросив Суворова піти.

"Я змушений вас попросити залишити нашу студію, тому що після таких слів... Я не можу, це неповага", - сказав він.

Раніше шоу вів Андрій Малахов і в ньому зазвичай не обговорювалися теми політики. Після його відходу ведучим став Дмитро Борисов - ведучий "Прямої лінії" з президентом РФ Володимиром Путіним. 

Нагадаємо, раніше під час програми "Місце зустрічі" на російському пропагандистському каналі НТВ сталася масова бійка між учасниками. На ефірі польський журналіст Томаш Мацейчук влаштував словесну перепалку з головним редактором видання PolitRussia Русланом Осташкою.

Поляк сказав фразу: "Ваші діди - червоні фашисти". Після цього його опонент злетів з місця і вдарив Мацейчука. Той у відповідь також вимахував кулаками. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація