На святкуванні річниці рубля у Москві моделі билися у басейні з чорною ікрою

Захід нібито відбувався за підтримки Мінкульту РФ.

У московському готелі під час святкування 700-річчя російського рубля влаштували бійку дівчат у купальниках в басейні з чорною ікрою.

Захід відбувався ще 4 серпня, однак відео заходу набуло розголосу останніми днями. На момент написання статті його переглянули понад 80 тисяч людей.

На відео дві дівчини у чорних купальник із символами євро та долара порпаються у надувному басейні та вимазують одна одну дорогим делікатесом. Вони топчуть ікру ногами та б'ються в ній.

На сторінці у соцмережі Facebook одна з учасниць – Майя Зотова -  вказала, що дійство відбувалося за підтримки Міністерства культури РФ. Є у її фотозвіті і фото басейну з ікрою.

"4 серпня 2016 року в "Президент-готелі" в ресторані "Асамблея" відбулася вечірка Banka - вечірка-презентація урочистого благодійного вечора "Історія російського рубля. Наша любов. Наша енергія", який відбудеться 19 жовтня 2016 року в Державному кремлівському палаці. Організатор - АНО "Агентство з міжнародних проектів в галузі культури, освіти і спорту" (IPCES) за підтримки Міністерства культури РФ", - вказано у тексті.

Скріншот сторінки Майі Зотової / Фото: finparty

У коментарі РЕН-tvспонсори заходу вказали, що ікра в басейні була справжньою. Скільки її було – не уточнюється.  Натомість сайт Finport написав, що ікра нібито була синтетичною. Судячи з фото заходу, гостей заходу пригощали тортом у формі злитків золота.  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація