Землетрус в Індонезії. Туристи діляться своїми враженнями і фото з місця подій в соцмережах

Місцева влада повідомляє про сотні загиблих та більше двохсотен поранених.

Потужні підземні поштовхи силою у сім балів сталися на популярному серед туристів індонезійському острові Ломбок на глибині усього 10 кілометрів. Поштовхи були чутні і на Балі. Станом на вечір понеділка в результаті землетрусу щонайменше 142 людини загинули, сотні поранені. Поруйновані тисячі будинків.

Оскільки землетрус стався у розпалі туристичного сезону, відпочиваючі туристи діляться враженнями про поточний стан справ у місцевості, а також дають поради один одному на форумах та у соціальних мережах.

Вони повідомляють, що в аеропорту Балі ще у неділю була проведена 10-хвилинна перевірка льотної інфраструктури та з'ясовано, що пошкоджень злітно-посадкової смуги немає. Були пошкодження тільки косметичного характеру в терміналі аеропорту. Аеропорт Ломбока незабаром після землетрусу також відновив роботу.

Крім того, читачі заспокоюють один одного, пояснюючи, що одразу за землетрусом виверження вулкану не почнеться. Інформація поширена про це раніше не відповідає дійсності.

Збільшилася кількість жертв землетрусу в Індонезії

Збільшилася кількість жертв землетрусу в Індонезії

Тих, хто планує подорож у регіон в майбутньому, хвилює чи не варто відкласти візит. На форумах людей запевняють, що до того часу на островах все налагодиться.

Між тим, авіакомпанія AirAsia повідомила, що пасажирам з квитками на Балі або Ломбок на дати з 6 по 10 серпня запропонована послуга по заміні квитка, тобто зміна дати польоту з цього ж рейсу на іншу в межах 14 днів без оплати обов'язкового в такому випадку збору. Заміна можлива при наявності вільних місць на обраних рейсах.

Як повідомили ТСН.ua в посольстві України в Республіці Індонезія, станом на 6 серпня громадян України серед постраждалих унаслідок землетрусу в Індонезії немає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація