"Настя вранці не прокинулася": померла молода українка, яка після ДТП з автобусом у Польщі два місяці боролася за життя

"Настя вранці не прокинулася": померла молода українка, яка після ДТП з автобусом у Польщі два місяці боролася за життя

Ілюстрація / Фото: Associated Press

Поруч з Анастасією протягом усього часу була мама.

Померла 27-річна Анастасія Кочеткова з Кам'янця-Подільського, яка після ДТП з українським автобусом в Польщі тривалий час перебувала у лікарні у тяжкому стані і вже проходила реабілітацію. Моторошна аварія з автобусом "Познань-Херсон" сталася 6 березня.

Про це 17 травня повідомило "Сьогодні".

За інформацією видання, дівчина після ДТП протягом двох місяців перебувала у польській лікарні. Медики боролися за життя дівчини, і нібито вона навіть одужувала. Але, на жаль, померла у лікарні Перемишля. Причини смерті медики поки не називають.

 Цю ж інформацію підтвердила в соцмережах подруга Анастасії та колишня колега Альбіна.

"Настя вранці не прокинулася. Щирі співчуття рідним та близьким", - написала дівчина.

В офіційній групі у Мережі, де волонтери публікували інформацію про лікування Анастасії та збирали кошти на її лікування та реабілітацію, також повідомили про смерть дівчини. Зазначається, що після аварії дівчина проходила лікування та реабілітацію в клініці у Польщі. Вона перенесла кілька операцій і вже мовляв починала ходити та розмовляти. Поруч з нею увесь цей час була мама.

"Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа. Наші щирі співчуття родині. Траур. Дуже жалобно. Подробиць поки що немає. Дозвольте нам сумувати з родиною", - сказано в повідомленні.

Також у спільноті пишуть, що 14 травня Настю знову ушпиталили до лікарні. Раніше у неї була діагностована гостра кишкова непрохідність і днями повернувся біль в нижній частині живота, що супроводжувався температурою.

"Вона була наприкінці квітня в лікарні і була зроблена механічна чистка ... Ми думали що цей етап вже за нами. Але... Знову повернувся біль в нижній частині живота, що супроводжується температурою. І всі заняття з реабілітації були припинені", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, аварія сталася близько другої години ночі 6 березня біля міста Ярослав (місцевість Кашице, Підкарпатське воєводство) у Польщі. Водій автобуса "Познань-Херсон" не впорався з кермуванням, пробив огорожу й злетів з естакади на узбіччя. Автобус перевернувся. У салоні перебувало 57 громадян України. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Наступна публікація