Настю Рибку посадили до  тайської в'язниці

Настю Рибку посадили до тайської в'язниці

Настю Рибку посадили до  тайської в'язниці

Фото: instagram.com/nastya_rybka

Проти неї порушено в країні дві справи.

Суд таїландського міста Паттайя призначив запобіжний захід Анастасії Вашукевич, більш відомій як Настя Рибка, Олександру Кирилову (псевдонім Алекс Леслі) та іншим обвинуваченим у проведенні нелегальних секс-тренінгів на території країни. Їх взяли під варту.

Про це повідомляє РИА Новости в п'ятницю, 13 квітня.

"Сьогодні ввечері їх перевезуть до міської в'язниці Паттайї. Наступне засідання суду у цій справі відбудеться 24 квітня", — заявив секретар суду.

Засідання проводилося в закритому режимі.

Підсудних звинувачують за трьома статтями: організація злочинної групи, змова у складі не більше п'яти осіб для вчинення злочину, організація надання послуг сексуального характеру за допомогою третіх осіб, за згодою цих осіб, які перебувають у складі злочинної групи. За законом країни, запобіжний захід буде подовжуватися судом кожні 12 днів.

Це друга справа, порушена стосовно Рибки. Засідання щодо першої справи за звинуваченням в нелегальній підприємницькій та трудовій діяльності відбудеться 17 квітня.

Насті Рибці висунули нове звинувачення

Насті Рибці висунули нове звинувачення

Про Настю Рибку стало відомо широким масам після того, як на початку січня російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував дослідження, в якому розповідалося про відпочинок олігарха Дерипаски на своїй яхті з віце-прем'єром Сергієм Приходьком в оточенні ескорт-моделей. Про це стало відомо з соцмережі однієї з дівчат з екскорту - Анастасії Вашукевич (Насті Рибки).

Повʼязані теми:

Наступна публікація